Practici, profesioniști și atenți la fiecare detaliu, oferim servicii de vopsitorie în câmp electrostatic pentru suprafețe de metal, inox, profile din aluminiu, profile din plastic, ce deservesc:

Industriilor auto, moto, industriei grele, industriei constructoare de masini – unelte, construcțiilor civile și industriale, confecții metalice.

Galerie

Contact

Aleea Valea Rosie, Nr.1, Sector 6, Bucuresti, Romania

office@vopseaelectrostatica.ro

Vanzari: +40 725 505 050
Tehnic: +40 766 271 971

vopseaelectrostatica
Vopsea Jante Aliaj

De ce să îmi vopsesc jantele în câmp electrostatic?

Acoperirea cu vopsea electrostatică este un proces care poate îmbunătăți aspectul jantelor, reducând în același timp costul general al procesului. În loc să plătiți pentruun set de jante noi, puteți investi o sumă mult mai mică de bani pentru a le face să arate ca noi. Totul cu ajutorul vopselei electrostatice.

Vopseaua este încărcată electric pe măsură ce este pulverizată pe suprafața care necesită refacere – cum ar fi jantele. Această încărcare face posibilă aderarea la metal și are ca rezultat o suprafață durabilă de înaltă calitate, care vă oferă un aspect de nou, perfect pentru ceea ce vă doriți.

Deși există alte modalități prin care puteți îmbunătăți aspectul general și durabilitatea jantelor care necesită un finisaj actualizat, există mai multe avantaje pentru a alege vopsirea acestora în câmp electrostatic, apelând la atelierul nostru.

1. Rezistență 100%. Jantele vor rezista îndifeferent dacă voravea parte de mai multă acțiune în timp ce conduceți. În funcție de anotimp, ați putea începe să vă ocupați de problemele de descuamare, ciobire sau coroziune pe care sarea, murdăria rutieră și alte elemente exterioare le pot provoca la fiecare rotație. Resturile de pe drum sau chiar pietrișul unei străzi de la țară pot crea daune care necesită o reparație.Stratul de pulbere de pe jante va crea o suprafață neporoasă care va proteja roțile mai mult decât ar crea o vopsea tradițională. Veți ieși din unele condiții de trafic, cu mult mai puține daune, decât în ​​cele mai multe alte scenarii.

2. Acoperirea mai bună. Când vom pulveriza particulele din stratul de vopsea pe jante, vom face ca acoperirea acestora să se contopească, adăugând astfel un alt nivel de durabilitate produsului. Veți vedea o suprafață mai groasă, o acoperire consistentă a suprafeței și o durată de viață generală mai lungă.

Am putea spune că vopsirea în câmp electrostatic duce chiar la o rezistență de trei ori mai mare decât vopsirea tradițională.

3. Pentru unele modele de jante, vopseaua tradițională este aproape imposibil de aplicat într-un mod corect, fără să lase semne în urma ei. Cu ajutorului vopsirii în câmp electrostatic, vopseaua practic se lipește instant de suprafața jantelor, chiar și în cele mai mici cotloane, prin procesul de atragere negativ-pozitiv.

4. Pe termen lung, folosirea vopselei electrostatice va duce la o economisire de timp și bani.

5. Acoperirea cu vopsea electrostică se poate realiza pe mai multe materiale diferite de jante.

Lista motivelor poate continua, de la caz la caz, în funcție de necesitățile fiecărui client. Aceasta fiind o metodă bună de luat în calcul, oferind siguranță încă de la primul pas. Lăsați-vă jantele pe mâinile profesioniștilor!